سلام
فكر كنم اشاره شما به آقازاده ها و آقايان معروف بود.
آيا فكر كرديد اگر كسي مجرم باشد لزوما در دادگاه محاكمه نمي شود و كسي كه محاكمه نشود لزوما پاك نيست؟ امثال اين افراد را بسيار ديده ايم. آيا معاويه يا طلحه و زبير در هيچ دادگاهي محاكمه شدند؟
شما از حقوق شهروندي صحبت كرديد اما در گفتار خود بيش از اينكه به شهرونداني بپردازيد كه مورد هجوم و كشتار ساير به اصطلاح شهروندان پرتوقع و آقازاده واقع شدند به به حمايت از آناني پرداختيد كه متهم در هجوم و كشتار هستند و هرگز نتوانسته اند اين اتهام را رد كنند.
از قانون سخن مي گوييد و وقتي مثال مي زنيد اول مسئولين اجراي قانون به ذهنتان مي رسند كه در مواردي كه سالهاست كسي جرات بروز نداشته است نداي دل مردم را به زبان آوردند و خدا مي داند چه قلبهاي شكسته را كه در اين مرز و بوم اميدوار به اجراي عدالت كردند.
استنباط من اين است كه تا كي فقط حرف ميزنند و در حد اتهام زني عمل مي كنند خوب است دستگاه قضا افراد را محاكمه كند تا جامعه فضاي سالم و شفاف داشته باشد.
البته از شما بعيد است كه ندانيد حتي متاسفانه در دستگاه قضا هم افراد همسو با جريانات فاسد مانع تراشي مي نمايند.
راستي به نظر شما آيا دستگاه اجرايي نبايد در دفاع از حقوق اكثريت شهروندان در مقابل زياده خواهي اقليت قدرت و ثروت موضع بگيرد؟ اگر مسئولين بلند پايه چيزي نگويند -همانند 20 سال گذشته- كه حرف مردم به جايي نمي رسد و مردم همه را به چشم فاسد مي بينند. بالاخره يكي بايد حرفي را كه مي داند بزند كه دادگاهي تشكيل شود.
در ضمن اگر متهمين بي گناهند شكايت كنند تا اتهام زننده در دادگاه صالحه محكوم شود. چرا برخي آقازاده ها از اتهام هاي كوچك شاكي شده اند ولي از اتهام هاي بسيار بزرگ حتي در حد تكذيب هم برائت نكرده اند؟ آيا همين فرار از شكايت خود عاملي در تاييد درستي اتهام در اذهان عمومي نيست؟
حاج آقا اي كاش برخي اتهامها از پايه دروغ بود ولي متاسفانه شواهد و دلايل و تاييد كنندگان آن در سطوح مختلف از بالا تا پايين مملكت و از نزديك تا دور آنقدر زياد است كه آدم ياد احاديث متواتر مي افتد.
الله اعلم