
با سلام و تشکر از پاسخ برادر عزيزم
بله قانون مثل عدالت چنان نيست که همش بسود يکي باشد و يا بزيانش ، بلکه همانقدر که بر له است بر عليه هم هست و اين مي رساند که آنچه که بعنوان قانون سراسر بسود يکي باشد و سراسرش هم بزيان يکي ديگر قانون نيست .
قطعا چنين است که التزام مي آورد و تمکينش فقط بسود و يا زيانمان نيست و مي تواند عامل وحدت هم باشد که موضوع اصلي مطلب شماست .
حتي اگر قانوني باشد بر مبناي اين چيه ديکتاتوري ، حزبي ووو ، که بزعم بعضي دعوت به وحدت در اينها بلاموضوع دانسته دانسته شده در حاليکه کافيست يک چيزي ميان ما قانون باشد ، يعني همانقدر که ما بر اساس آن بر ديگري حکم مي کنيم ديگري هم بر همان اساس بر ما حکم براند ، نه اينکه با آن بر ما حکمراني شود يا ما با آن حکمراني کنيم مثل قوانين انساني که از مرز سود و زيان انسان اطلاع چنداني ندارند و بيشتر هم بنفع يکي که خودکامگي را پيشه کرده ولي براي خودش فقط ، يا گروهي خودکامه که فقط سود خود را مي جويند مثل احزاب و حتي در زمان ائتلاف با يکديگر يا وحدتشان باهم !
بله خودکامه و خودکامگان هم دعوت به وحدت دارند همانطور که پيامبر اعظم صلي الله عليه و اله وسلم مامور به آنند که : قل انما اعظکم بواحده ... .
اميدوارم به آنچه که دعوت مي کنيم آگاه باشيم چراکه اگر به خودکامگي هم فرامي خوانيم اينهم تيغ دو سر يست ، مگر اينکه مثلا تفسيرش اين باشد که خود کامگي فقط براي من باشد يا ما و دايره ما هم حزب ما و : " بما لديهم فرهون " تفسير شود با "ايجاب و سلب " قديم يا " صفريک " جديدش ، آنهم نه بقول نوراني امام علي عليه السلام : خوبش خوب باشد براي همه و بدش هم بد باشد براي همه ، در حاليکه : کل حزب بما لديهم فرهون ، نه اينکه فقط من و ماي محدود به گروهي از مردم ولو نود در صدش هم ، چراکه بقول معروف : چوصد آمد نود هم پيش ماست ، وگرنه نود کدام صدي ؟
بله قانون صد در صدي صدر در صد مردم بر مردم حاکيمت دارد ، ولي آيا قانون اکثريت نودو نه در صدي هم داريم ؟ آنهم براي وحدت صد در صدي !؟
بسم الله الرحمن الرحيم : ص وَالْقُرْآنِ ذِي الذِّكْرِ ، ... ، إِذْ دَخَلُوا عَلَى دَاوُودَ ... قَالُوا ... ، إِنَّ هَذَا أَخِي لَهُ تِسْعٌ وَتِسْعُونَ نَعْجَةً وَلِيَ نَعْجَةٌ وَاحِدَةٌ فَقَالَ أَكْفِلْنِيهَا وَعَزَّنِي فِي الْخِطَابِ ، قَالَ لَقَدْ ظَلَمَكَ بِسُؤَالِ نَعْجَتِكَ إِلَى نِعَاجِهِ ... وَظَنَّ دَاوُودُ أَنَّمَا فَتَنَّاهُ فَاسْتَغْفَرَ رَبَّهُ وَخَرَّ رَاكِعًا وَأَنَابَ ، ... . صدق الله العلي العظيم